夢境比現實生活更真實。
I need some distraction or a beautiful release. "Children wake up, hold your mistake up, before they turn the summer into dust." BY Arcade fire. "what you call insanity, i call inspiration ."

目前日期文章:201401 (2)

瀏覽方式: 標題列表 簡短摘要

 IMG_1398 

《傷心書》(Michael Rosen's Sad Book)

文章標籤

YoYoCat 發表在 痞客邦 留言(0) 人氣()

IMG_1369

今天第一次參加給媽媽報名的「Mustela慕之恬廊-寶寶健康肌保養新發現」活動,大開眼界。從來沒參加過這類型的活動,有見識到認真經營部落格或粉絲團的媽媽們的認真。

文章標籤

YoYoCat 發表在 痞客邦 留言(0) 人氣()